top of page

Algemene Voorwaarden

Hoe het werkt 

Bij het boeken van een picknick ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Nadat je een aanvraag via onze website, per mail of telefoon hebt gedaan, ontvang je van ons een offerte op maat. Als de offerte naar wens is vragen wij je deze te ondertekenen voor akkoord en is je reservering definitief.  

Wij zullen ervoor zorgen dat alles klaar staat voordat je aankomt op de gekozen locatie en tijd. Je hoeft alleen maar aan te schuiven en te genieten! Onze picknicks duren standaard 2,5 uur en wij zullen aan het einde van de picknick weer terugkomen om alles op te ruimen.

Betalingsvoorwaarden 

Zodra de boeking is bevestigd zal Nori Picnics een factuur van het volledige aankoopbedrag per mail toesturen. Het bedrag kan per bankoverschrijving overgemaakt worden op de rekening van Nori Picnics. Het is ook mogelijk om te betalen via Tikkie/een betaalverzoek.

Nori Picnics vraagt om een vooruitbetaling van 100% van het aankoopbedrag.
De betaling dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de picknick te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Nori Picnics. In het geval van eventuele last minute boekingen, dient de volledige betaling per omgaande voldaan te worden. Indien wij binnen 14 dagen voor aanvang van de picknick geen betaling hebben ontvangen, kunnen wij je boeking helaas niet garanderen.

Voor alle picknicks brengen wij een borg van € 50,- in rekening. De borg zal op de factuur vermeld staan en zal gelijktijdig met de betaling van de picknick in rekening worden gebracht. Eventuele schade of kapotte items zullen worden verrekend met de borg. De borg zal binnen 3 dagen na de picknick teruggestort worden naar hetzelfde rekeningnummer als waarmee betaald is.

 

Wijzigingen, annuleringsbeleid & verplaatsen

Zodra je boeking is bevestigd, gaan wij uit van het definitief aantal personen dat aan ons is doorgegeven. Natuurlijk kan hierin wel eens iets wijzigen, daarom kun je tot 7 dagen van tevoren nog wijzigingen in het aantal personen doorgeven.

In geval van ziekte of privé omstandigheden is het mogelijk om de picknick te annuleren. Annuleer je de picknick tot 2 weken voor aanvang van de reservering, dan zullen wij geen kosten in rekening brengen. Annuleer je binnen 7 dagen en tot 48 uur voor aanvang van de picknick, dan zullen wij 50% van de kosten in rekening brengen. Annuleer je binnen 48 uur voor aanvang van de picknick, dan zullen wij het gehele aankoopbedrag in rekening brengen en zal er geen restitutie plaatsvinden. De borg zal binnen 24 uur worden teruggestort naar hetzelfde rekeningnummer als waarmee betaald is.

Je kunt er ook voor kiezen om de picknick kosteloos te verplaatsen. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van je reservering. Je ontvangt van ons een tegoedbon om je reservering tot maximaal 6 maanden na de geboekte datum te verplaatsen. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Slecht weer policy

You can plan the perfect picnic, but you can't predict the weather.

Natuurlijk kan het voorkomen dat het gaat regenen op de dag van je gereserveerde picknick. Wij zullen de weersomstandigheden goed in de gaten houden en als er regen voorspeld wordt, dan zullen we hoogstens 48 uur voor aanvang van de boeking contact met jullie opnemen om te kijken naar een alternatief. We kunnen de picknick bijvoorbeeld verplaatsen naar een indoor locatie, bijvoorbeeld je huis of dat van een vriend(in). Het is ook mogelijk om je reservering tot 48 uur voor aanvang te verplaatsen. Je ontvangt van ons een tegoedbon om je reservering tot maximaal 6 maanden na de geboekte datum te verplaatsen. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Te laat policy 

Nori Picnics streeft ernaar om een uitstekende service te bieden zodat we een onvergetelijke ervaring kunnen garanderen. Als je te laat op je geboekte picknick arriveert, kan dit van invloed zijn op ons schema en andere boekingen voor die dag verstoren. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent voor de picknick. Jouw boeking begint op het geplande tijdstip maar we begrijpen dat iedereen weleens te laat kan komen, dus geven we een speling van maximaal 30 minuten. Daarna zal de picknick van start gaan.

Eigendommen

Alle spullen die tijdens de picknick worden gebruikt, zijn eigendom van Nori Picnics. Alle items moeten in dezelfde staat als waarin je ze aantrof worden teruggegeven. Wij hebben al onze spullen zorgvuldig en met veel aandacht uitgezocht voor jullie gebruik en plezier. Daarom zouden we het erg op prijs stellen als je ons op de hoogte stelt van eventuele schade, scheuren, morsen of vlekken zodat we gelijk in actie kunnen komen en kunnen proberen de situatie op te lossen. Eventuele schade of kapotte items zullen worden verrekend met de borg.

Hygiëne beleid 

Bij Nori Picnics nemen we hygiëne zeer serieus. Na elke boeking worden alle objecten zorgvuldig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat je zorgeloos kunt genieten van je picknick.

bottom of page